Alle vergelijkers

Alle vergelijkers

22/12/2016 Blog, meest-gelezen 0

Vergelijken loont. Dat geldt zeker voor aanbieders van bijvoorbeeld energie en telefonie. Je betaalt maandelijks al gauw enkele honderden euro’s per maand aan vaste lasten. Het is dus slim om aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Via Aansluiting.net kun je heel eenvoudige verschillende producten vergelijken. Momenteel faciliteren wij de volgende vergelijkingsmodules:

Hoe werkt het?
Al onze vergelijkers bestaan in feite uit twee componenten. Een filtermodule en een weergavescherm. Binnen de filters kun jij onderdelen aanklikken die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan zaken als contractduur bij een energieleverancier, het soort smartphone met bijbehorend abonnementsduur en meer.

Wanneer je eenmaal een geschikte aanbieder hebt gevonden klik je op ‘bekijken’. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de betreffende aanbieder. Hier kun je in enkele minuten je aanvraag voltooien. Je nieuwe aansluiting is dan direct aangevraagd. Vanaf dat moment houdt de leverancier in kwestie jou netjes op de hoogte van de voortgang en verwerking van jouw aanvraag.

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie