easyEnergy.com gaat de Nederlandse energiemarkt openbreken

Nederland is sinds kort een nieuwe energieleverancier rijker en dat is goed voor jouw portemonnee. Met ingang van maart 2017 is easyEnergy gestart met het veroveren van de energiemarkt. In dit artikel vind je wat jij hier precies aan hebt.

Wat is er ‘mis’ met de gevestigde orde van energieleveranciers?
Voor de meeste Nederlanders is prijs belangrijk bij het kiezen van een energieleverancier. Maar hoe laag de prijs ook is, je betaalt nog steeds veel voor je energierekening. Want in die prijs zitten ook kosten verwerkt van dure kantoorpanden, grote callcenters of het onderhoud van dure kolencentrales.

De nieuwe klant wordt beloond
Wanneer de herfst zijn intrede doet, vliegen de commercials van grotere energieleveranciers je om de oren. Zij doen er écht alles aan om je als nieuwe klant binnen te halen. Je wordt als nieuwe klant rijkelijk beloond met een gratis iPad of honderden euro’s korting. Voor trouwe klanten is dit vaak een doorn in het oog.

Vast aan je leverancier
Marketeers van energiebedrijven zijn een kei in het ontwikkelen van proposities om jou te verleiden om een zo lang mogelijk contract af te sluiten. Niet zo leuk als de prijs van energie daalt en jij er nog twee jaar aan vast zit.

easyEnergy: een lagere prijs, dezelfde energie
easyEnergy is dus de nieuwste energieaanbieder. Vanaf nu is het voor jou mogelijk om wél een eerlijke prijs betalen voor stroom en gas. De redactie van aansluiting.net zet de drie grootste voordelen voor jou als consument op rij:

Voordeel 1: Energie tegen inkoopprijs, zonder winstopslag
Bij easyEnergy betaal je de inkoopprijs voor gas en groene stroom. Deze variabele prijzen berekent men 1-op-1 aan je door, zónder enige winstopslag. De geschiedenis wijst namelijk uit dat je altijd 5 tot 15% goedkoper uit bent met variabele inkoopprijs dan met een vaste prijs voor de lange termijn.

Verdient easyEnergy dan helemaal niets? Het enige waar easyEnergy geld aan verdient is de 5 euro (per aansluiting per maand) die je als consument aan vaste kosten betaalt. Niets meer, niets minder. Geen verborgen kosten en geen onnodige opsmuk. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken snel een eenvoudig jouw besparing.

Voordeel 2: Elk moment opzegbaar
Het energiecontract bij easyEnergy is ieder moment kosteloos opzegbaar en kent geen opzegboetes. Daarmee is easyEnergy uniek in de markt. De klantenservice van easyEnergy is volledig digitaal. Alle klanten krijgen toegang tot een persoonlijke omgeving waar ze hun verbruik en de kosten tot op het uur nauwkeurig kunnen inzien.

Voordeel 3: Goedgekeurd en veilig
easyEnergy is een nieuwe maar betrouwbare aanbieder. In Nederland ziet de Autoriteit Consument & Markt (ACM) namelijk streng toe op energieleveranciers. easyEnergy voldoet aan eisen, zoals gesteld door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). easyEnergy is geregistreerd bij de ACM onder de naam e-Energy Europe B.V.

Lijkt op easyJet
easyEnergy komt op de markt onder de vlag van de ‘easy family of brands’, bekend van onder andere easyJet. Zoals easyJet de commerciële luchtvaart heeft veranderd met eenvoud zonder opsmuk, zo wil easyEnergy dat doen in de energiemarkt. Met een transparant en eerlijk verdien model, zonder verborgen kosten.

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie