energievergelijker

Energievergelijker: kijk, kies en bespaar
De energievergelijker van Aansluiting.net toont je een compleet overzicht van bekende energieleveranciers. Vul alleen de gegevens in die je weet. Bijvoorbeeld je postcode en huisnummer. Weet jij je verbruik niet? Geen probleem, je kunt dit veld dan overslaan.

De kosten die je maakt aan energieleveranciers zijn duurder geworden in 2017. Wist je dat je tot wel 350 euro kunt besparen op gas en stroom? Start nu met vergelijken, kies de beste aanbieder, je overstap is zo geregeld.

De energievergelijker loont.
Wist je dat je tot wel 350 euro kunt besparen wanneer je overstapt van energieleverancier? Van dat geld wat je bespaart kun je een hoop leuke dingen doen. Teveel betalen voor energie is zonde. Wacht niet te lang, vergelijk aanbieders met elkaar en start de energievergelijker.

De vergelijker van Aansluiting.net toont je altijd een actueel overzicht van tarieven en actietarieven. Ben je op zoek naar de goedkoopste aanbieder? De energievergelijker staat standaard ingesteld op de goedkoopste aanbieder. Veel energieleveranciers hebben ook altijd scherpe actietarieven speciaal voor nieuwe klanten.

Groene energie
Vind je het belangrijk om groene energie af te nemen? Filter dan de energievergelijker op groene energie. Zo ben je er zeker van dat de prijs niet alleen scherp is, maar dat energie ook verantwoord is opgewekt uit wind of water.

Flexibiliteit
Vind je het niet prettig om jarenlang aan dezelfde energie aanbieder vast te zitten? Kies dan voor een contract met een korte looptijd. Dat geeft jou de mogelijkheid om snel over te kunnen stappen van leverancier wanneer de energieprijzen zijn gedaald.

Energie is duurder in 2017
Dit jaar zijn de prijzen voor energie weer wat gestegen. Juist dan loont het om op zoek te gaan naar de beste aanbieder. Je hoeft niet per se te kiezen voor een bekende energieleverancier. Ook de minder bekende leveranciers als bijvoorbeeld Qurrent, Greenchoice of Pure Energie leveren uitstekende service.