Goedkoopste Energieleverancier

Je bent gewoon op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Logisch! Voor stroom en gas wil je natuurlijk niet teveel betalen. Heb je geen zin of geen tijd om energieleveranciers met elkaar te vergelijken? Dan hebben we goed nieuws. Onderstaand vind je de drie goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hierbij is rekening gehouden met een contractduur van slechts 2 jaar.

Waarom kiezen voor de goedkoopste energieleverancier? De drie meest genoemde redenen waarom mensen kiezen voor de goedkoopste aanbieder zijn onderstaand te vinden:

1. Het is maar energie
We moeten het niet spannender maken dan het is. We hebben het over stroom en over gas. Waarom zou je meer betalen dan nodig? Zeker huishoudens die al lang bij dezelfde aanbieder verspillen geld door een onnodig dure energierekening.

2. Geld overhouden
Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor goedkope energie is het feit dat je maandelijks gewoon geld overhoudt. Waarom zou je meer betalen voor energie, terwijl je met dat geld ook andere leuke dingen kan doen? Stel je voor: je zou 25 of 30 euro per maand besparen. Na twee maanden kun je dan een keertje extra uit eten. Of je spaart het bedrag op voor een spaardoel naar keuze. Mensen die nu teveel betalen geven dit geld gewoon weg aan hun huidige energieleverancier terwijl dat niet hoeft.

3. Overstappen loont
Sommige energieleveranciers hebben hele interessante welkoms bonussen voor nieuwe klanten. Soms krijg je een cadeau wanneer je overstapt, soms krijg je naast een scherp tarief nog eens een extra korting. Waar wacht je nog op? Start met besparen en kies voor de goedkoopste energieleverancier.

Liever meer energieleveranciers met elkaar vergelijken? Dat kan! Maak dan gebruik van onze handige Energievergelijker. Hier kun je eenvoudig op basis van postcode en huisnummer bekijken welke leverancier op jou adres energie levert en tegen welk scherp tarief.