Essent

Essent

Essent bedient ruim 2,5 miljoen klanten in Nederland en België en behoort daarmee eveneens tot één van de grootste energiemaatschappijen. Essent is onderdeel van de Duitse energiereus RWE. Het hoofdkantoor is te vinden in ’s Hertogenbosch. Essent staat bekend om een scherp energietarief dit komt voornamelijk doordat zij hoofdzakelijk grijze energie levert.

 

Exclusieve klantacties
Essent legt de bestaande klant graag in de watten. Zo kunnen klanten gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op energiebesparende producten en leuke gadgets. Zo bespaar je al gauw tussen de 15% en 35% op bijvoorbeeld een verlicht huisnummer op zonne-energie, een USB-oplaadstation voor maar liefst zes apparaten, een elektrisch verwarmingspaneel en meer.

essent-comfort-nest-banner

De VerbruiksManager
Klanten kunnen eveneens een App downloaden genaamd de VerbruiksManager. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Met deze app kun je zelf je voorschot controleren. De VerbruiksManager geeft ook advies over de hoogte van je voorschotbedrag. Je kunt dit makkelijk naar boven, of naar beneden bijstellen om daarmee een hoge jaarafrekening te voorkomen.

 

EssentPanel
Essent vind het belangrijk om haar dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daar kan jij als consument een bijdrage aan leveren. Je meld je eenvoudig aan voor het EssentPanel. Enkele keren per jaar ontvang je een e-mailtje waarin wordt gevraagd of jij een vragenlijst in wilt vullen. Dit gaat over uiteenlopende onderwerpen als bijvoorbeeld de opbouw van de jaarrekening, de bereikbaarheid of andere zaken. Als dank voor de medewerking maak je elke keer dat je hebt deelgenomen aan het EssentPanel kans op een cadeaubon van bol.com ter waarde van 50 euro.

Verdien 30,00 euro in contact geld! Met dit consumentenpanel kun je thuis eenvoudig online geld verdienen met het geven van jouw mening! Lees verder.

ZekerDalen

Tot slot is het goed om te vermelden dat ook Essent haar klanten graag binnenhoudt. ZekerDalen is een initiatief om je te belonen als je bij Essent blijft. Dit loyaliteitsconcept is vrij interessant. Zo krijg je een stroomtarief dat gegarandeerd daalt. Nog meer interessant is een scherp, vast gastarief. Gas is één van de duurste componenten op je energierekening en veel duurder dan bijvoorbeeld stroom. Goedkoop gas draagt dus direct bij aan een scherp energietarief. Klant worden bij Essent? Binnen enkele minuten is dit geregeld! Vraag hier je aansluiting bij Essent aan.

Gerelateerde artikelen:

De vijf slimste thermostaten en wat dit jou oplevert
De drie beste energie bespaartips  

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie