Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor

27/12/2016 Blog, meest-gelezen 0

De Nest Cam Indoor is je extra paar ogen voor in huis. Nest Cam is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Nest Labs onderdeel van Alphabet Inc. (Google). De camera is daarmee ook een hoogstaand stukje techniek. Niet alleen handig om inbrekers te signaleren. Maar ook handig om een oogje in het zeil te houden als de kinderen alleen thuis zijn.

Meldingen op je mobiel
Het meest ideale van Nest Cam Indoor is dat je meldingen op je mobiel ontvangt. De camera is ook alert op harde geluiden zoals een dreun of rinkelend glas. Je kunt ook meldingen ontvangen wanneer iemand je kamer binnenloopt. Zo weet je altijd snel wat er aan de hand is.

Praten & Luisteren
De ingebouwde luidspreker stelt je in staat om iets te zeggen tegen bijvoorbeeld je kinderen of tegen de hond die toch stiekem op de bank is gaan liggen. Het schrikt ook ongewenste bezoekers af. Inbrekers kun je zo gemakkelijk op de hoogte stellen dat je de politie al hebt gewaarschuwd.

Terugkijken
De Nest-app stelt jou in staat om terug te kijken wat er de laatste drie uur is gebeurd. Zo weet je precies wanneer een gebeurtenis begon en hoe lang dit duurtde. .

Makkelijk te monteren
Nest Cam Indoor is super eenvoudig te installeren. Kies een goede plek om Nest Cam neer te zetten of te monteren aan de muur. Sluit hem aan op het stopcontact en stel hem in via de App op je mobiel.

Waar te koop?
Nest Cam Outdoor morgen al in huis? Dat kan. Bestel eenvoudig. We hebben de prijs al vergeleken. Nest Cam Outdoor is het goedkoopst bij de volgende webwinkels.

Coolblue 199 euro
Wehkamp 199 euro
BCC 199 euro

 

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie