Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor

27/12/2016 Blog, Domotica 0

Nest Cam Outdoor is dé beveiligingscamera van dit moment. Ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Nest Labs onderdeel van Alphabet Inc. (Google) is dit een technisch hoogstaand product. In dit artikel vindt je de meest handige functionaliteiten van Nest Cam Outdoor:

Ontvang meldingen die er toe doen
Nest Cam Outdoor is een ontzettend slim apparaat. Een algoritme herkent het verschil tussen mensen en voorwerpen. Nest Cam is alert op bewegingen maar ook op harde geluiden zoals een dreun of het rinkelen van een glas.

Meldingen op je mobiel
Stel je bent de deur uit. Een onbekende klimt over het hek bij jou thuis. Je ontvangt dan direct een melding op je mobiel. Handig is dat je direct live beelden kunt bekijken. En mocht je iemand zien rondsluipen? Dan zeg je iets via de App op je telefoon. Inbrekers maken zo geen schijn van kans.

Weather-proof
Weer of geen weer, Nest Cam Outdoor houdt altijd de wacht. De camera is weerbestendig en is aan te sluiten op een stopcontact. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over lege batterijen.

Praten & Luisteren
De ingebouwde microfoon stelt je in staat potentiele inbrekers af te schrikken. Via de Praten & Luisteren functionaliteit kun je via de App iets inspreken voor ongewenste bezoekers. Je kunt ook horen wat er aan de hand is.

Delen met vrienden en kennissen
Voeg familieleden toe om ook een oogje in het zeil te houden. Je kunt eenvoudig personen toevoegen aan je Gezinsaccount. Nest Cam neemt alles op, dit kun je vervolgens ook weer delen.

Waar te koop?
Nest Cam Outdoor morgen al in huis? Dat kan. Bestel eenvoudig. We hebben de prijs al vergeleken. Nest Cam Outdoor is het goedkoopst bij de volgende webwinkels.

Coolblue 199 euro
Wehkamp 199 euro
BCC 199 euro

 

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie