Nuon

Nuon

Nuon is behoort tot de top drie van Nederlandse energiebedrijven met ruim 2 miljoen aansluitingen. Nuon levert stroom en gas. Als je energie gaat vergelijken scoort Nuon bijzonder goed als het gaat om prijs. Als je op zoek bent naar goedkope energie dan kan Nuon een goede leverancier voor je zijn.
Wat handig is aan Nuon is dat je via de website gemakkelijk kunt inloggen en daarbij al je facturen kunt bekijken en wanneer nodig betalen. De website is erg gebruikersvriendelijk. Met enkele muisklikken kun je bijvoorbeeld je eerdere jaarnota’s terugvinden. Handig om na te gaan wat je energieverbruik was in de voorgaande jaren. Ook kun je je termijnbedrag aanpassen en je meterstand doorgeven.

Op de Nuon website vind je ook heel veel nuttige informatie over tal van onderwerpen. Daarbij kun je denken aan energie besparen, CV-ketel onderhoud, het ontluchten van de radiator en meer. Nuon profileert zich ook als energieleverancier die naar de toekomst kijkt. Zo vind je er ook informatie over zonnepanelen en het installeren van een oplaadpunt voor elektrische auto.

Niet alleen is Nuon een goedkope leverancier van stroom en gas. Nuon kent ook diverse leuke acties en initiatieven. Twee aansprekende voorbeelden kun je hieronder vinden:

Nuon Blijven Loont

De Blijven Loont campagne speelt in op het behouden van vaste klanten. Dit is een oplopende korting voor klanten die blijven. Hiermee speelt Nuon als één van de weinige leveranciers in op het belonen van trouwe, vaste klanten. Die korting kan oplopen tot wel 25%. Ben je al enige tijd klant van Nuon, kijk dan eens hoeveel korting jou te wachten staat op Nuon Blijven Loont.

 

Nuon exclusief

Bestaande klanten worden nog meer in de watten gelegd met het eigen loyaliteitsprogramma van Nuon. Als je bent aangesloten bij Nuon exclusief spaar je maandelijks punten. Die kun je vervolgens inleveren voor leuke cadeaus. Maar dat is nog niet alles. Maandelijks kun je bij Nuon leuke uitjes met kortingen vinden. Nuon stimuleert energie besparen. Zo krijg je korting op energiebesparende producten. Daarbij geldt: hoe langer je klant bent, hoe hoger de korting. Klinkt dit interessant en zoek je een nieuwe stroom of gas aansluiting? Wordt dan nu klant bij Nuon en profiteer naast deze leuke extra’s van een scherp energietarief.

 

Gerelateerde artikelen:

Hoe slim is de Nuon slimme meter?
De drie grootste stuntacties van energieleveranciers

Over de auteur

redactie: namens de redactie blogt Gijs van de Berg over alles wat ook maar te maken heeft met smartphones, tablets en wearables. Hij is gek op het schrijven van reviews. Zijn persoonlijke mission statement is dan ook: try it before you lie about it.

0 Comments

Reageer

Jouw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Verplichte velden gemarkeerd met *

Geef een reactie